Post Syklus Terapi Guide


Tar steroider fører til intense endringer i hormonell balanse i kroppen. Selv om ønsket effekt kan være positivt for muskeloppbygging og fett-tap, finnes det mange negative bivirkninger som kan og vil oppstå.

Etter en steroid syklus, bør brukere forberede å bekjempe uønskede effektene ved å planlegge det som kalles en Post syklus terapi.

Kjøp steroider

Post Syklus Terapi Guide

Å forstå behovet for og planlegge en vellykket Post syklus terapi, må vi først forstå hva som skjer når kroppen tar i anabole steroider.

Når kroppen tar i overflødige testosteron, produserer det overskytende østrogen for å nå en balanse. Når testosteron inntak er suspendert, forårsaker det overskytende østrogen brukeren uønskede egenskaper, for eksempel brystvekst.

Anabolics pleier også å stenge kroppens naturlige testosteronproduksjonen i lengre tid, så effektene av den ekstra østrogen i kroppen går for å arbeide uten kroppens naturlige beskyttelse for å øke sin egen testosteron.

Hva dette betyr er at selv om resten, godt kosthold og riktig vekttrening vil hjelpe kroppen igjen fra steroider, en riktig post-cycle-terapi vil mest sannsynlig kreve hjelpeutstyr narkotika å bringe kroppens nivåer av hormoner tilbake til normal.

Kjøp steroider

Det beste forsvaret mot uønsket østrogen i kroppen er, ironisk nok, ved å ta østrogen. På samme måte som kroppen skaper østrogen når det en økning av anabole testosteron, kroppen vil også øke testosteron når det blir lagt til østrogen.

Men hvordan kan vi unngå uønskede estrogenic effekter som bryster og vannretensjon? Ved å ta en spesiell form for estrogen kalt selektiv østrogen reseptor modulatorer (SERM). SERM er utformet for å legge til østrogen i kroppen, men blokkere receptor nettsteder i cellene som vil stimulere de uønskede effektene av estrogen.

De to mest brukte SERM på markedet er Clomiphene Citrate og Temoxifen. Disse stoffene er vanligvis tatt under de siste ukene av en Anabole steroid syklus og fortsatte i et par uker etter å stimulere testosteronproduksjonen i testiklene. Ta ett eller begge av disse stoffene vil sterkt redusere estrogenic effekter av en steroid syklus.

Foruten estrogenic effekten av tar testosteron, det er også en annen uønsket effekt som må være adressert i PCT katabolske effekten.

Kjøp steroider

Anabole steroider fungerer ved å gjøre musklene beholde nitrogen og aminosyrer byggesteinene i muskelvev. Dessverre liker kroppen muskelvev allerede har og derfor opprettholder en balanse mellom en anabole eller muskel-bygning, stat og en catabolic eller muskel-nedbrytende, tilstand.

Anabole steroider fungerer ved å blokkere receptors i muskelvev som tar i kortisol den kjemiske som fører til kroppens catabolic stat. For å bekjempe dette, kroppen produserer mer av receptor webområdene i kortisol og når steroider er avviklet, disse ekstra vraket ødeleggelse på gevinster du har maid under din steroid syklus. En god PCT inkluderer kortisol suppressors, som B-Androstenetriol, 7-Hydroxy-DHEA eller lignende forbindelser.

SERM og kortisol suppressors er det mange andre naturlige stoffer for å hjelpe kroppens utvinning fra Anabole steroid sykluser og bivirkninger. Det er produkter å hjelpe leveren toksisitet, erektil dysfunksjon, håravfall og en rekke andre problemer som kan komme opp i en syklus.

Men ved å holde en PCT plan enkel, vil det være enklere å finne produkter arbeider og hvilke er ikke, så holder listen over PCT narkotika kort vil gi deg en bedre sjanse til å finne en vellykket plan som fungerer for deg.

Kjøp steroider


 

  Categories

 

  Related Post

 

  Recent Post