Ghidul Se întinde în Condiţii De Siguranţă


Ghidul se întinde în condiţii de siguranţă

Dacă vă exercita în mod regulat, se întinde este vital. Beneficiile de întindere sunt numeroase. Acestea includ:

 • creşterea gamă de mişcare pentru sport sau de performanţă de fitness
 • reducerea riscului de accidentare
 • relaxarea mentală şi fizică a crescut
 • dureri musculare reduse după exercitarea
 • o îmbunătăţire în postura
click aici pentru a cumpara steroizi anabolizanţi

Ghidul Se întinde în Condiţii De Siguranţă

Aşa cum am vârstă, flexibilitatea noastre ţesutul conjunctiv-ligamente, tendoanelor, cartilaj şi musculare toate scădere. Acest lucru este inevitabil. Dar de cercetare indică faptul că prin efectuarea de flexibilitate periodice de lucru, putem creşte gama de mişcare cu cât mai mult de 20-30% la orice varsta.

Putem întinde noastre ţesutul conjunctiv în multe moduri, în mod activ, pasiv sau cu sau fără o rezistenţă. Flexibilitatea este îmbunătăţită prin utilizarea unei forţe controlate pentru a creşte gama de mişcare şi alungirea ţesutului conjunctiv.

click aici pentru a cumpara steroizi anabolizanţi

Principala formă de întindere este numit Static Stretching. Aceasta este o porţiune controlate.

Cu Static Stretching, luaţi musculare la punctul de uşoară tensiune. Acest musculare de locuri în poziţia prelungită şi stretch este loc de obicei de zece pentru 30 de secunde.

Aspectul cel mai important de acest segment este că veţi rămâne statică prin întindere şi nu sări. Cu Static Stretching sunt atât de întreţinere se întinde şi se întinde de dezvoltare.

Se întinde de întreţinere sau întinzându-se uşor, ar trebui făcut încet şi fără viguros. Scopul de a se întinde de întreţinere este de a menţine-ţi nivelul curent de flexibilitate şi de a reduce rigiditatea musculara.

Un exemplu de întreţinere se întinde ar fi stretch coapsă în picioare, în cazul în care vă aduce un picior în spatele tău, aducerea piciorul spre fundul tău, să se întindă coapsei.

click aici pentru a cumpara steroizi anabolizanţi

Se întinde de întreţinere, de asemenea, se pregăteşte muşchii pentru dezvoltare se întinde.

Se întinde de dezvoltare are scopul de a îmbunătăţi nivelul curent de flexibilitate. Deci, de exemplu în cazul în care nu sunt în măsură să atingă degetele de la prezent, o intindere hamstring dezvoltare ar trebui în timp, îmbunătăţi nivelul de flexibilitate şi în cele din urmă vă permit să atingă degetele.

O intindere de dezvoltare este realizată prin creşterea stretch o fracțiune până când simţiţi tensiunea uşoară în musculare deţine această poziţie din nou, şi atunci când tensiunea usureaza repeta din nou. În cazul în care se întind devine dureros, au mers prea departe. Din nou, acest lucru trebuie făcut cu control şi fără viguros.

Goale în minte că o intindere de dezvoltare ar trebui să fie loc pentru 20 de secunde, până la punctul de tensiune, nu durere, atunci ar trebui să se relaxeze în stretch şi să ţineţi-l pentru un alt 20 de secunde. Amintiţi-vă să întotdeauna respira în timpul ta se întinde. Eu însumi, întotdeauna scopul de a organiza meu se intinde de cel puțin 30 de secunde, spre deosebire de 10-20 de secunde.

click aici pentru a cumpara steroizi anabolizanţi

Pentru a vedea orice câştiguri vizibile în flexibilitate, trebuie să se întindă trei-patru ori pe săptămână. Flexibilitatea câştiguri pot fi văzute în mai puţin de două-trei săptămâni.

Aici sunt unele linii directoare să urmeze înainte de a vă întinde:

 • Warm-up înainte de a se întinde (doriţi să se întindă muşchii cald nu rece cele) cald muschii sunt mai elastice decat rece.
 • Întotdeauna am întind după antrenament mea pentru aproximativ 15-30 de minute în funcţie de dacă am face menținerea sau se întinde de dezvoltare.
 • Izola musculare pentru a fi întins, ceea ce înseamnă să puneţi-l într-o poziție care face musculare ţintă mai susceptibile de a fi întins. De exemplu, pentru a izola musculare, s-ar îndoi genunchiul şi aceasta ar elibera tensiunea în viţel.
 • Muta încet şi lin în stretch
 • Respira normal (nu ţineţi-vă respiraţia)
 • Ţineţi stretch (de obicei 10-60 secunde) şi relaxaţi-vă.
 • Nu tulpina sau pasiv forţa un joint dincolo sa gamei normale de mişcare.
 • Ieşi din fiecare porţiune cu atenţie

De mult ca orice altceva, noi toţi avem propriul nostru niveluri de flexibilitate. Unii dintre noi sunt mai flexibile decât altele. Funcţiona în propriul ritm, nu-l papură. Peste timp, va creşte flexibilitatea. Aţi putea fi la riscul de o accidentare, dacă încercaţi să se întindă prea mult, prea repede atât de lucru în propriul ritm, nu altcineva.

click aici pentru a cumpara steroizi anabolizanţi


 

  Categories

 

  Related Post

 

  Recent Post