Začetek Za Oblikovanje Telesa


Ste se odločili, da začnete bodybuilding. Tako imate svojo pričakovanja, kako bo in kaj boste dobili. Lahko vaš primarni cilj je samo znebiti nezaželenih maščobe pogledati bolj privlačne in mlajši?

Ali ste zainteresirani za konkurenčno bodybuilding? Ta šport – v bodybuilding – je dobro za vsakogar.

Tukaj je nekaj točk, preden začnete

 • Bodite realistični – nastavite vaše cilje in jim sledite. Videti pomembne spremembe v moči in mase traja čas, verjetno dva-tri mesece, vendar vztrajnost in predanost je tisto, kar potrebujete.
 • Obstaja noben program, ki je prav za vsakogar. Ima vsaka oseba usposabljanje različnih motivacije, želje in genetski potencial, in vsak mora svoje prilagoditve v sestavljanju določenega programa.
 • Vi should poizvedovati vaš zdravnik če vi ste več kot 40 ali imel kakršno koli prejšnje poškodbe ali okvaro.
Kliknite tukaj za nakup Anabolični steroidi

Začetek Za Oblikovanje Telesa

Tukaj je rutinsko za začetnike:

1. širini ramen grip brado oken:

Moraš chin-up toliko, kot lahko. Cilj je popolna 50 ponovitev v eno vadbo, ne glede na to, koliko nastavi boste storili. Tudi če vam lahko le 1 ponovitev na nabor, to ni razlog za skrbi. Šele delati čim več sklopov, kot morate opraviti celoten 50 reps. prva dva tedna kot veliko reps, kot si lahko, in če, na primer, 7 reps vedno omejitev, šele začeti prišteti nedoločni zaimek več rep na naslednji treninge. Če vi moči ne brado gor – spredaj pulldowns namesto tega. Vendar ne pozabite: bolj boste brado širše ste.

2. bradlja seske:

Ta vaja dela Opruzač in prsih mišice, ki vključuje prednji delts. Uporabite malo širše od ramen širino oprijem. Poskusite narediti 3-5 sklopov 15 polno reps. Če ste pusto predaleč naprej sprevrže v več prsih vadbe. Če vi vztrajati a telesa od daleč naslanja deluje več triceps.

3. škrtanje:

Medtem ko leži na tleh, postavite noge na steno, tako da spodnji nog obrazec o kot 90 stopinj z nogami, zgornja in zgornje noge tvorijo kot 90 stopinj z vaš trup. Mesto vaš mornarji čez prsni koš ali ob straneh glave in ohrani ta položaj ves čas izvajanja. Sami bruhati z uporabo moči vašega abs. Kot zgornji del telesa začne naraščati s tal, koncentrat na napor v vaš abdominals in ne na Kako visoko ste lahko gredo. Do 3 sklope toliko ponovitev, kot si lahko.

Kliknite tukaj za nakup Anabolični steroidi

Ostalo približno pet dni po prvem treningu. Kot si lahko vlak dvakrat na teden. Vodijo usposabljanje na ta način, 2-3 tedne ali več (odvisno od vaše lastne občutke)

Ko čutite, da je čas, da storiti več, lahko dodate svetlobe teže Squats Štangla pred prvo vajo. Lahki pomeni, da dokončate lahko zlahka sklop 15 sets reps. 2-3 na začetku zgoraj omenjeno rutinsko bo dobro. Dodate lahko tudi Štangla leži tiska za razvoj vaše prsne mišice. 2 kompleta 15 reps bo dovolj. Ti to zmoreš namesto seske ali pred njimi.

No, kaj imamo zdaj?

 1. Squats
 2. Brado oken ali sprednji Pull downs
 3. Napravi pritisnite
 4. Seske
 5. Škrtanje

Še to rutinsko med 3-4 tedne in nato dodamo več vaje: Biceps kodre (po napravi pritisnite) vojaške, tele postavlja, Shrugs in pritisnite razdeliti svoje dele telesa, usposabljanje v 2 dneh.

Kliknite tukaj za nakup Anabolični steroidi

Zdaj vaše rutinsko izgleda takole:

1. dan:

 1. Squats 2 x 12
 2. Napravi pritisnite 2 x 15
 3. Brado oken 2 x max
 4. Štangla Biceps Curl 2 x 12
 5. Škrtanje, max 3 x

2. dan:

 1. Vojaški tisk 2 x 12
 2. Seske 2 x 12
 3. Shrugs 1 x 15
 4. Tele postavlja 2 x 25
 5. Reverse škrtanje 3 x max

Dve workouts na teden-to je dovolj za maso in moč. Od prvi trening do tale morate samo 1,5 – 2 meseca od začetka obdobja. You lahko vlaka in pridobili maso v mesecih using to Uvježbavanje rutinsko.

Kliknite tukaj za nakup Anabolični steroidi

Opombe:

 • Vadbo ne sme biti daljši od ene ure.
 • Jesti 5-6 obrokov na dan.
 • Spanje vsaj 8 ur.
 • Če čutite bolečine mišic ali sklepov, da tablete aspirin ali ibuprofen, ki bodo zmanjšali neprijetne občutke. Toda če bolečino vztraja – zapora vzgajanje in se posvetujte z zdravnikom.

Začetek Za Oblikovanje Telesa


 

  Categories

 

  Related Post

 

  Recent Post