Varno Raztezne Vodnik


Varno raztezne vodnik

Če boste vaje redno, raztezanje je bistvenega pomena. Prednosti raztegovanje so številni. Ti vključujejo:

 • povečan obseg gibanja za šport ali fitnes uspešnosti
 • manjša nevarnost telesnih poškodb
 • večjo duševno in telesno sprostitev
 • zmanjšano mišično utrujenost po vadbi
 • izboljšanje drže
Kliknite tukaj za nakup Anabolični steroidi

Varno Raztezne Vodnik

Kot smo starost, prožnost naših vezivnega tkiva-the vezi, kite, hrustanec in mišične vse zmanjšanje. To je neizogibno. Vendar raziskave kažejo, da z izvajanjem rednih fleksibilnost dela, bomo lahko povečali našo obseg gibanja za več kot 20-30 odstotkov pri vsaki starosti.

Smo lahko raztezajo naše vezivnega tkiva v mnogih načinov-aktivno, pasivno ali z ali brez odpornost. Prožnost je izboljšati z uporabo nadzorovanih veljati povečati obseg gibanja in podaljševanje vezivnega tkiva.

Kliknite tukaj za nakup Anabolični steroidi

Glavni obliki raztezanje se imenuje statično raztezanje. To je nadzorovano stretch.

S statično raztezanje, vzameš mišic do točke blagi napetosti. Ta mesta mišice v podaljšani položaj in stretch je ponavadi potekajo za deset do 30 sekund.

Najpomembnejši vidik te stretch je, da ostanejo statični skozi raztezajo in ne Odklonijo. S statično raztezanje so tako vzdrževanje raztezanje in razvojne raztezanje.

Vzdrževanje raztezanje ali enostavno raztezanje, potekati počasi in brez odbijal. Namen vzdrževanja raztezanje je ohraniti vaš sedanji ravni prilagodljivosti in zmanjšati napetost v mišicah.

Primer vzdrževanja raztezanje bi bilo stoji stegna odsek, kjer ste bruhati eno nogo za tabo, prinaša vaše stopalo proti svojo rit, da se raztezajo stegna.

Kliknite tukaj za nakup Anabolični steroidi

Vzdrževanje raztezanje pripravlja tudi mišice za razvojne raztezanje.

Raztezanje razvojni cilj je izboljšati vaš sedanji ravni prilagodljivosti. Tako, za primer, če ne morete na dotik prste na predstavi, razvojne hamstring stretch naj, sčasoma, izboljšati prilagodljivost ravni in sčasoma vam omogočajo, da dotik prste.

Razvojne stretch se izvede s povečanjem stretch z ulomkom, dokler ne začutite blagi napetosti v mišicah enkrat, držite ta položaj in ko lajša napetost še enkrat ponoviti. Če se raztezajo postane boleče, ste šli predaleč. Spet, to je treba storiti z nadzorom in brez odbijal.

Gole v mislih, da razvojne stretch potekajo za 20 sekund, točko napetosti, ne bolečine, potem morate sprostiti v stretch in cilj, ki ga imajo za drugo 20 sekund. Ne pozabite, da vedno diha med vaš razteza. Sam, vedno cilj držite moje razteza za najmanj 30 sekund, v nasprotju z 10-20 sekundah.

Kliknite tukaj za nakup Anabolični steroidi

Videti opazen dobičke v prožnost, mora stretch tri-do štirikrat na teden. Prilagodljivost dobičkov je mogoče videti v čim manj kot dva do tri tedne.

Tukaj je nekaj smernic slediti, preden ste se raztezajo:

 • Ogrevanje pred raztezanje (želite, da se raztezajo mišice toplo ne hladno tisti) toplo mišice so bolj elastična kot hladno.
 • Vedno se raztezajo, po moje vaja za približno 15-30 minut, odvisno od tega, ali delam vzdrževanje ali razvojne raztezanje.
 • Izolat mišic raztegne, kar pomeni, da je v položaju, ki omogoča ciljno mišice bolj dovzetni za raztegne. Na primer, za izolacijo tele mišice, bi upognite kolena in sprostilo napetosti v tele.
 • Počasi in gladko premakniti v odsek
 • Dihajte normalno (ne zadržite sapo)
 • Držite se raztezajo (običajno 10-60 sekund) in se sprostite.
 • Ne seva ali pasivno veljati skupni izven svoj običajen obseg gibanja.
 • Pridejo iz vsakega stretch skrbno

Podobno kot vse ostalo, vsi imamo lastne ravni prilagodljivosti. Nekateri od nas so bolj prilagodljivi kot drugi. Delo na lastno hitrostjo, ne hitite. Sčasoma bo povečalo vaše fleksibilnost. Morda boste na tveganje za poškodbe, če poskušate raztegnejo preveč, prehitro tako delo na lastno hitrostjo, ne kdo drug.

Kliknite tukaj za nakup Anabolični steroidi


 

  Categories

 

  Related Post

 

  Recent Post