Sikker Strekker Guide


Sikker strekker Guide

Hvis du regelmessig, er stretching viktig. Fordelene ved strekking er mange. De omfatter:

 • økt rekkevidde av bevegelsen for sport eller fitness ytelse
 • redusert risiko for skade
 • økt mental og fysisk velvære
 • redusert stølhet etter trening
 • en forbedring i holdning
Kjøp steroider

Sikker Strekker Guide

Som vi alder, fleksibiliteten til våre bindevev-leddbånd, sener, brusk og muskel alle nedgang. Dette er uunngåelig. Likevel viser forskning at vi her kan utføre vanlige fleksibilitet arbeid, for å øke vår bevegelsesutslag med så mye som 20-30 prosent i alle aldre.

Vi kan strekke våre bindevev i mange måter-aktivt, passivt eller med eller uten en motstand. Fleksibiliteten forbedres ved hjelp av en kontrollert kraft øke bevegelsesområdet og forlenge connective vev.

Kjøp steroider

Hovedskjemaet i strekker kalles statisk Stretching. Dette er en kontrollert strekning.

Med statisk Stretching tar du muskler til poenget med mild spenning. Dette plasserer muskelen i en forlenget posisjon og strekningen er vanligvis holdt i ti 30 sekunder.

Det viktigste aspektet ved denne er at du forblir statisk gjennom strekningen og ikke spretter. Med statisk Stretching finnes både vedlikehold strekking og utviklingsmessige strekking.

Vedlikehold strekk eller lett stretching, bør gjøres sakte og uten å sprette. Formålet med vedlikehold strekker er å opprettholde dagens nivå av fleksibilitet og redusere stramhet i muskelen.

Et eksempel på vedlikehold strekker ville være stående lår strekningen, der du tar en etappe bak deg, bringe foten mot baken, strekke låret.

Kjøp steroider

Vedlikehold strekker seg også forbereder musklene for utviklingsmessige strekking.

Utviklingsmessige strekker mål å forbedre ditt nåværende nivå av fleksibilitet. Så for eksempel hvis du ikke ta tærne på stede, bør, utviklingsmessige hamstring strekk over tid, forbedre din fleksibilitet nivåer og til slutt tillate deg å ta tærne.

Utviklingsmessige strekk utføres ved å øke strekningen med en brøk til du føler mild spenningen i muskelen igjen, hold denne posisjonen og når spenningen Letter gjentar igjen. Hvis strekningen blir smertefulle, har du gått for langt. Igjen, dette bør gjøres med kontroll og uten å sprette.

Bare husk at utviklingsmessige strekk skal holdes i 20 sekunder, til poenget med spenning, ikke smerte, så bør du slapp inn strekningen og å holde den i en annen 20 sekunder. Husk å alltid puste under din strekninger. Jeg selv, alltid som mål å holde min strekker seg minst 30 sekunder i motsetning til 10-20 sekunder.

Kjøp steroider

For å se gevinster merkbar fleksibilitet, må du strekke tre til fire ganger i uka. Fleksibilitet gevinster kan sees i så lite som to til tre uker.

Her er noen retningslinjer å følge før du strekke:

 • Varme opp før strekking (du vil strekke varm muskler ikke kalde ones) varm musklene er mer elastisk enn kaldt.
 • Jeg strekke alltid etter treningen min i ca 15-30 minutter avhengig av om jeg gjør vedlikehold og utviklingsmessige strekking.
 • Isolere musklene strekkes, som betyr å plassere den i en posisjon som gjør målet muskelen mer utsatt for strekkes. For eksempel for å isolere kalv muskler, ville du bøye kneet, og dette vil løsne spenninger i leggen.
 • Flytte sakte og jevnt i strekningen
 • Puste normalt (ikke hold pusten)
 • Hold strekningen (vanligvis 10-60 sekunder) og slappe av.
 • Ikke press eller passivt tvinge en felles utover sin normale bevegelsesutslag.
 • Komme ut av hver strekning nøye

Mye som alt annet har vi alle våre egne nivåer av fleksibilitet. Noen av oss er mer fleksible enn andre. Arbeid i ditt eget tempo, ikke stresser den. Over tid øke din fleksibilitet. Du kan bli utsatt for en skade hvis du prøver å strekke for mye, for fort så jobber i ditt eget tempo, ikke noen andre.

Kjøp steroider


 

  Categories

 

  Related Post

 

  Recent Post