Post Cikel Zdravljenja Vodnik


Jemati steroide, povzroča intenzivno spremembe v hormonsko ravnovesje v telesu. Čeprav želene učinke lahko pozitivno za izgradnjo mišic in izguba maščobe, obstaja veliko negativnih stranskih učinkov, ki lahko, in bo, se pojavijo.

Po steroid cikel, uporabnikom mora pripraviti za boj proti Nezaželeni učinki z načrtovanjem, kar imenujemo Post cikel zdravljenja.

Kliknite tukaj za nakup Anabolični steroidi

Post Cikel Zdravljenja Vodnik

Razumeti potrebo in pravilno načrt uspešen Post Cycle Therapy, moramo najprej razumeti, kaj se dogaja, ko telo ima v anaboličnih steroidov.

Ko telo ima v presežek testosterona, proizvaja presežek estrogena doseči ravnovesje. Ko je vnos testosterona je prekinjena, bo presežek estrogena vzrok uporabnik nezaželenih lastnosti, kot so prsi rasti.

Anabolics ponavadi tudi zaprli v telesu naravno proizvodnjo testosterona dalj časa, tako učinke dodatnih estrogena v telesu, gredo na delo brez telesa naravno zaščito povečati lastno testosterona.

Kaj to pomeni, da čeprav počitek, dobro dieto in ustrezno težo usposabljanje bo pomagal telo opomore od steroidov, pravilno post-post-Cycle-terapija bo najverjetneje zahtevajo ob pomožnih zdravil, da bi telesni ravni hormonov nazaj na normalno.

Kliknite tukaj za nakup Anabolični steroidi

Najboljša obramba pred neželeno estrogena v telesu je, ironično, jemljejo estrogen. Na enak način, da telo ustvarja estrogen kdaj tam v povečanje anabolični testosterona, telo bo tudi povečanje testosterona, ko je dodana estrogena.

Ampak, kako bomo izogniti Nezaželeni estrogene učinke, kot so prsi in zadrževanja vode? S tem posebna oblika estrogen imenovani selektivni modulatorji estrogenskih receptorjev (SERM). SERM so namenjeni za dodajanje estrogena v telesu še blok receptor lokacij v celicah, ki bi spodbujalo neželene učinke estrogena.

Dveh najbolj razširjenih vrst SERM na trgu so klomifen citrat in Temoxifen. Te droge so ponavadi sprejeti v zadnjih nekaj tednih anabolični steroid cikel in še nekaj tednov po za spodbujanje proizvodnje testosterona v modih. Ob enem ali obeh teh drog bo močno zmanjšalo estrogene učinke steroid cikel.

Poleg estrogenih učinek testosterona pri tem, je tudi drugo Nezaželeni učinek, da je treba obravnavati v PCT katabolne učinek.

Kliknite tukaj za nakup Anabolični steroidi

Anaboličnih steroidov delo, saj mišice ohranijo dušika in aminokisline gradniki mišičnega tkiva. Na žalost, telo rad mišično tkivo že ima in zato ohranja ravnotežje med anaboličnim ali izgradnjo mišic, država in država katabolne ali mišic tanjšajo ozonski plašč.

Anaboličnih steroidov delo blokira receptorje v mišičnega tkiva, ki se v kortizola kemikalijo, ki povzroča telesa katabolne država. Za boj proti temu, telo proizvaja več receptor lokacij, ki v kortizola in ko steroid uporabo prekiniti, teh dodatnih straneh brodoloma opustošenje na dobičke, ste služkinja med vaš steroid cikel. Dober PCT bo vključeval kortizola valov, kot so B-Androstenetriol, 7-hidroksi-DHEA ali podobne spojine.

Skupaj s SERM in kortizola valov, obstaja veliko drugih naravnih snovi za pomoč telesa okrevanje anabolični steroid ciklov in njihove neželene učinke. So izdelki za pomoč pri toksičnosti jetra, erektilna disfunkcija, izpadanje las in vrsto drugih vprašanj, ki lahko pride gor v ciklu.

Z ohranjanjem PCT načrt preprost, bo mogoče lažje identificirati ki delajo izdelke in tiste, ki niso tako vodenje seznama zdravil PCT na kratko vam bo dala a rajši slučaj od ugotovitev uspešen načrt, ki deluje za vas.

Kliknite tukaj za nakup Anabolični steroidi


 

  Categories

 

  Related Post

 

  Recent Post