Paras Anabolisia Steroideja Lisätä Voimaa


Mitä ovat anaboliset steroidit?

Paras Anabolisia Steroideja Lisätä VoimaaAnaboliset steroidit ovat synteettisiä aineita samankaltainen testosteronia. Lääkärit määrätä käsitellä ongelmia, kuten viivästynyt murrosikä ja muut sairaudet, jotka aiheuttavat elimistön hyvin vähäinen osuus testosteroni.

Steroidit tehdä lihaksia isompi ja luuta. Ne voivat myös aiheuttaa murrosikä alkaa ja auttaa jotkut pojat, joilla on geneettinen sairaus kasvaa enemmän normaalisti.

Anaboliset steroidit voidaan ottaa pilleri, laukaus lihakseen tai geeli tai kerma hierotaan ihoon.

Yleinen anabolinen steroidi lääkkeet sisältävät fluoxymesterone (Halotestin) kuten ja nandroloni (kuten Durabolin). Yhdysvalloissa tarvitset reseptiä saada anabolinen steroidi. Laiton anaboliset steroidit ovat ne, että ihmiset ilman lääkärin määräystä.

Jotkut ihmiset ottavat oikeudellinen ravintolisiä, jotka ovat tiettyjen steroidihormonien myös tehnyt ihmisen elimistöön. Yksi tällainen täydentää on dehydroepiandrosterone (DHEA). Elin DHEA voi muuttua muiden steroidihormonien, kuten testosteroni, estrogeeni ja kortisolin.

Ihmiset käyttävät sitä yrittää suurentaa lihaksia. Onko tällaisten tuotteiden toimivuudesta ei ole osoitettu. Mutta jos otat niitä suuria määriä, ne voivat aiheuttaa samat haittavaikutukset kuin anaboliset steroidit.

Klikkaa tästä Osta anaboliset steroidit

Miksi jotkut käyttää anabolisia steroideja ilman reseptiä?

Jotkut nuoret laitonta anaboliset steroidit avulla alentaa kehon rasvaa, saada suurempia lihaksia ja lisätä voimaa. He käyttävät huumeita, koska he pyrkivät parantamaan miten hyvin ne pelata urheilu ja miten ne näyttävät.

Laiton anaboliset steroidit annos on 10-100 kertaa suurempi kuin lääkäri määrää lääketieteellisiä ongelmia annos. Ihmiset käyttävät usein enemmän kuin yksi näistä huumeita samanaikaisesti.

Tätä kutsutaan pinoamista. Tai ne voivat toteuttaa huumeiden aikana päässä lääkkeen korkean annoksen yli viikon kuukauden. Tätä kutsutaan pyramiding.

Uskoa, että Anaboliset steroidit voivat parantaa kilpailukykyä ja suorituskyky, tietämätön tai väärä urheilijat, joskus kannustetaan valmentajille tai vanhemmille, väärin näitä lääkkeitä rakentaa lihasmassaa, edistetään aggressiivisuus ja lisätä kehon painoa.

Jotkut urheilijat usein ottaa kaksi tai useampi anaboliset steroidit yhdessä sekoittamasta suullinen tai ruiskeena ja joskus lisäämällä muita huumeita, kuten piristeiden, särkylääkkeitä tai kasvuhormonien.

Urheilija uskoo eri lääkkeitä tuottaa enemmän voimaa ja lihasten koossa käyttämällä vain yksi lääke. Mitä ne tietää, tai haluavat sivuuttaa, ei vaurioita elimistöön, että huumeiden voi aiheuttaa.

Klikkaa tästä Osta anaboliset steroidit

Paras Anabolisia Steroideja Lisätä Voimaa

Mitä ongelmia voi käyttää laittomia anabolisia steroideja aiheuttaa?

Anaboliset steroidit voivat aiheuttaa vakavia sivuvaikutuksia. Osa näistä vaikutuksista voi olla pysyvä.

Miehillä steroidit voivat

 • Vähentää siittiöiden määrä.
 • Kutistaa kivekset.
 • Aiheuttaa pysty isä lapsille.
 • Suurenna rinnat.

Naisilla anaboliset steroidit voivat:

 • Lisätä karvoituksen.
 • Tehdä ihon karkea.
 • Pienentää rintojen kokoa.
 • Suurentaa klitoris.
 • Syventää ääni.

Miesten ja naisten anaboliset steroidit voivat aiheuttaa:

 • Korkea verenpaine, sydänkohtaus tai aivohalvaus.
 • Korkeampi paha kolesteroli (LDL) ja alhaiset hyvä kolesteroli (HDL).
 • Maksasairaus ja mahdollisesti maksasyöpä. Näiden ongelmien mahdollisuus on suurempi, kun steroideja otetaan pilleri.
 • Rasvainen iho, akne ja uros-mallia hiustenlähtö.
 • Ihon infektioita, jotka voivat olla vakavia, jos lääke oli rasittavat bakteereja.
 • Ärtyneisyys, rage, aggressiivisuus, väkivalta, hallitsematon korkea energian (mania), vääriä uskomuksia (harhaluuloja) ja riippuvuus.

Nuoret, jotka ottavat laittomat anaboliset steroidit ovat vaarassa samat ongelmat kuin aikuiset, jotka käyttävät niitä. Myös luuston kasvua nuoret voi lopettaa ennen kuin on valmis. Nuori voi päästä hänen täydellinen aikuisten korkeudella.

Ihmiset, jotka käyttävät anaboliset steroidit rutiininomaisesti voi olla vieroitusoireita, kun ne lopettaa ne. Oireita ovat ottaa masennus on erittäin väsynyt ja ottaa mitään halua syödä.

Klikkaa tästä Osta anaboliset steroidit

Miten anabolisten steroidien väärinkäyttö tunnistetaan?

Paras Anabolisia Steroideja Lisätä VoimaaLääkäri voi kysyä liikunnallisia aktiviteetteja ja millaisia ravintolisiä ja muita aineita käyttää. Lääkäri voi tehdä fyysinen tentti ja jotta virtsa ja verikokeet.

Miten anabolinen steroidi käsitelty?

Anabolisten steroidien väärinkäyttö hoito ei ole tutkittu paljon. Lääkärit yleensä neuvoo:

 • Kohtelun ohjelma, joka sisältää lääkkeiden vieroitusoireet ja muita terveysongelmia.
 • Perhe ja sosiaalinen tuki.
 • Henkilö tai perhe neuvontaa.
Klikkaa tästä Osta anaboliset steroidit


 

  Categories

 

  Related Post

 

  Recent Post