Noţiuni De Bază Pentru Body-building


V-aţi decis să înceapă culturism. Astfel încât să aibă propria aşteptările cum va fi şi ce vei primi. Poate fi scopul tau principal este doar pentru a scăpa de grăsime nedorite să se uite mai atractiv şi mai tineri?

Sau esti interesat in culturism competitiv? Acest sport – culturism – este bun pentru toata lumea.

Aici sunt unele puncte înainte de a începe

 • Fiţi realişti-înfiinţat obiectivele şi urmaţi-le. Pentru a vedea schimbări semnificative în forta si masa ia timp, probabil, de două-trei luni, dar persistenţa şi dăruire este ceea ce aveţi nevoie.
 • Nu există nici un program care este potrivit pentru toată lumea. Fiecare persoană de formare a diferite motivaţii, dorinţele şi potenţialul de genetică, şi fiecare trebuie să facă propria ajustări în punerea împreună un anumit program.
 • Trebuie să consultaţi medicul dumneavoastră dacă vă sunt peste 40 de ani sau au avut nici un fel de prejudiciu anterioare sau de depreciere.
click aici pentru a cumpara steroizi anabolizanţi

Noţiuni De Bază Pentru Body-building

Aici este o rutina pentru incepatori:

1. latimea umerilor prindere ridicări a bărbiei:

Va trebui să bărbie-up fel de mult ca tine poate. Scopul este de a complet 50 de repetari la un antrenament, indiferent de cât de mult seturi va face. Chiar dacă puteţi face doar 1 repetarea pe set nu este un motiv să vă faceţi griji. Fă cât mai multe seturi, aveţi nevoie pentru a complet 50 reps. primele două săptămâni face ca repetari de mult ca tine poate, şi în cazul în care, de exemplu, 7 repetari este încă limita, doar încercaţi să adăugaţi un rep mai mult pe doua antrenamente. Dacă nu vă puteţi Bărbia sus – frontal pulldowns în schimb. Dar nu uita: mai ai Bărbia sus mai larg sunt.

2. bare paralele goluri:

Acest exercitiu lucreaza muschii triceps şi piept, care implică delts faţă. Utilizaţi un pic mai larg decât umăr lăţime prindere. Încercăm să facem 3-5 seturi de 15 reps. complet dacă tu macră prea departe înainte de a se transformă în mai mult de un exerciţiu de piept. Dacă vă păstraţi un corp de apleacă în faţă în prezent funcţionează mai multe tricepsul.

3. abdomene:

În timp ce culcat pe podea, plasaţi picioarele unui zid, astfel încât dumneavoastră jos picioarele forma despre un unghi de 90 de grade cu picioarele superioare, şi picioarele superioare formează un unghi de 90 de grade cu trunchiul. Plasaţi-vă mâinile peste piept sau din partea laterală a capului şi să menţină această poziţie pe parcursul exerciţiului. Aduce-te folosind puterea de abs dumneavoastră. Ca partea superioara a corpului începe să se ridice de pe podea, concentrat pe efortul dumneavoastră abdominali si nu pe cât de mare tine poate merge. Face 3 seturi de repetari cât mai multe ca tine poate.

click aici pentru a cumpara steroizi anabolizanţi

Restul aproximativ cinci zile după primul antrenament. Decât vă puteţi tren de două ori pe săptămână. Păstraţi formare astfel 2-3 săptămâni sau mai mult (depinde de propriile sentimente)

Când credeţi că este timpul pentru a face mai mult, puteţi adăuga lumină greutate genuflexiuni Haltera înainte de primul exerciţiu. Mijloace de greutate de lumină care le puteţi completa cu uşurinţă un set de 15 seturi reps. 2-3 la începutul mai sus menţionate de rutină va fi bine. De asemenea, puteţi adăuga mreana minciuna presei pentru dezvoltarea muschilor pectorali. 2 seturi de 15 repetari va fi suficient. O poti face în loc de golurilor sau înaintea lor.

Ei bine, ceea ce avem acum?

 1. Genuflexiuni
 2. Ridicări a bărbiei sau trage fata downs
 3. Banc de presa
 4. Sosuri
 5. Abdomene

Continua această rutină în 3-4 săptămâni şi apoi se adaugă mai multe exerciţii: Biceps, buclele (după banc de presa), militar de presă, viţel ridică, ridica din umeri şi împărţită dumneavoastră părţi ale corpului de instruire in 2 zile.

click aici pentru a cumpara steroizi anabolizanţi

Acum rutina Arată după cum urmează:

Ziua 1:

 1. Genuflexiuni 2 x 12
 2. Banc de presa 2 x 15
 3. Max de 2 x ridicări a bărbiei
 4. Mreana Biceps Curl 2 x 12
 5. Abdomene 3 x max

Ziua 2:

 1. Presa militare 2 x 12
 2. Goluri 2 x 12
 3. Ridica din umeri 1 x 15
 4. Viţel ridică 2 x 25
 5. Reverse abdomene 3 x max

Două antrenamente pe săptămână-că este suficient pentru masa si forta. La primul antrenament pana la asta ai nevoie de doar 1,5 – 2 luni din perioada de început. Puteţi tren şi a obţine masă în timpul lunilor de folosind acest antrenament de rutină.

click aici pentru a cumpara steroizi anabolizanţi

Note:

 • Antrenament ar trebui să fie nu mai mult de o oră.
 • Mânca 5-6 mese pe zi.
 • Cel puţin 8 ore de somn.
 • Daca te simti dureri musculare sau articulare, ia o tableta de aspirina sau ibuprofen care va reduce sentimente neplacute. Dar dacă durerea insistă-stop formare şi consultaţi medicul dumneavoastră imediat.

Noţiuni De Bază Pentru Body-building


 

  Categories

 

  Related Post

 

  Recent Post