Najboljši Anaboličnih Steroidov Za Povečanje Moči


Kaj so anabolni steroidi?

Najboljši Anaboličnih Steroidov Za Povečanje MočiAnabolični steroidi so sintetične snovi, ki so podobna moškega hormona testosterona. Zdravniki predpisujejo za zdravljenje težav kot so zamudo puberteto in druge zdravstvene težave, ki povzročajo telo, da bi zelo nizke količine testosterona.

Steroidi, da večje mišice in močnejše kosti. Prav tako lahko povzroči puberteto začeti in lahko pomagajo nekateri fantje, ki imajo genetsko motnjo bolj normalno rast.

Anabolični steroidi lahko sprejmejo kot tabletke, strel v mišice, ali gel ali krema namažejo na kožo.

Skupni anabolični steroid zdravila vključujejo fluoxymesterone (kot Halotestin) in nandrolon (na primer Durabolin). V Združenih državah Amerike, morate recept dobiti vseh anaboličnih steroidov. Nezakonito anaboličnih steroidov so tisti ljudje, ki se dobijo brez recepta zdravnika.

Nekateri ljudje sprejmejo pravne prehranskih dopolnil, ki imajo nekatere steroidnih hormonov, tudi s človeško telo. En tak dodatek je dehydroepiandrosterone (DHEA). Telo lahko spremeni DHEA v drugih steroidnih hormonov, tudi testosterona, estrogen in kortizol.

Ljudje z njim poskušali narediti svoje mišice večji. Ali takšni proizvodi dejansko delajo, ni bila dokazana. Vendar, če ste jih vzeli v velikih količinah, lahko povzroči enake posledice strani kot anabolni steroidi.

Kliknite tukaj za nakup Anabolični steroidi

Zakaj nekateri ljudje uporabljajo Anabolični steroidi brez recepta?

Nekaj mladih nezakonito anaboličnih steroidov uporabo nižje telesne maščobe, dobili večje mišice in povečali moč. Jih uporabljajo droge, ker ga želijo izboljšati kako dobro igrajo športne ali kako izgledajo.

Odmerek nezakonito anaboličnih steroidov je 10 do 100 krat večji od doze zdravnik predpisuje za zdravstvene težave. Ljudje pogosto uporabljajo več kot eno od teh nezakonitih zdravil hkrati.

To se imenuje zlaganje. Ali jih lahko sprejmejo drog cikel iz brez drog za visok odmerek v obdobju tednov, mesecev. To se imenuje pyramiding.

Prepričanje, da Anabolični steroidi lahko izboljšajo konkurenčnost in uspešnost, neobveščeni ali zgrešene športnikov, včasih spodbuja, trenerji ali starši, zloraba teh zdravil graditi mišično maso, spodbujati agresivnosti, in povečanje telesne teže.

Nekateri športniki pogosto traja dve ali več Anabolični steroidi skupaj, mešanje ustni in/ali injekcijski vrste, in včasih dodajanje drugih drog, stimulansov, zdravila proti bolečinam ali rastnih hormonov.

Športnik je prepričan, da bo različne droge prineslo večjo moč ali mišične velikosti kot z uporabo samo ene droge. Kaj ne vedo, ali prezrete, je škoda, da organ, ki lahko povzroči zlorabo teh zdravil.

Kliknite tukaj za nakup Anabolični steroidi

Najboljši Anaboličnih Steroidov Za Povečanje Moči

Kakšne težave lahko z uporabo nezakonitih anaboličnih steroidov vzrok?

Anabolični steroidi lahko povzroči resne neželene učinke. Nekatere od teh učinkov lahko trajne.

Pri moških, Anabolični steroidi lahko:

 • Zmanjša število semenčic.
 • Skrčenje testisov.
 • Povzroči ne mogli oče otrok.
 • Povečavo prsi.

Pri ženskah, Anabolični steroidi lahko:

 • Povečanje dlačica.
 • Da koža grobo.
 • Zmanjšajte velikost prsi.
 • Povečavo Klitoris.
 • Poglobitev glasu.

Pri moških in ženskah, Anabolični steroidi lahko povzroči:

 • Visok krvni tlak, srčni infarkt ali možgansko kap.
 • Višjo raven slabega holesterola (LDL) in nižje ravni dobrega holesterola (HDL).
 • Bolezni jeter in raka morda jeter. Možnosti za te težave je višje, ko steroidi so jemali kot tabletke.
 • Mastna koža, akne, in moški vzorec izpadanje las.
 • Okužbe kože, ki lahko postane hudo, če je drog bil okužen z bakterijami.
 • Razdražljivost, bes, agresija, nasilja, nenadzorovano visoke energije (manija), napačnih prepričanj (blodnje) in odvisnosti.

Mladi, ki se nezakonito anaboličnih steroidov so ogroženi za enake težave kot odrasli, ki jih uporabljajo. Tudi rast kosti v mladi lahko ustavi pred koncem. Mladi lahko dosegla svoje polno odraslo višino.

Ljudje, ki uporabljajo Anabolični steroidi rutinsko lahko so odtegnitveni simptomi, ko so prenehali jemati jih. Simptomi vključujejo ob depresiji, počutje zelo utrujeni in imajo željo, da bi jedli.

Kliknite tukaj za nakup Anabolični steroidi

Kako določamo anaboličnih steroidov zlorabo?

Najboljši Anaboličnih Steroidov Za Povečanje MočiZdravnik lahko postavljajo vprašanja o vaše fitnes dejavnosti in katere vrste prehranskih dopolnil in drugih snovi, ki jih uporabljate. Zdravnik lahko storite fizični izpit in naloga urina in krvi.

Kako je anabolični steroid, zdravljenih?

Zdravljenja za anaboličnih steroidov zlorabo niso proučevali veliko. Zdravniki navadno svetujejo:

 • Zdravljenje v program, ki vključuje zdravila za odtegnitvene simptome in druge zdravstvene težave.
 • Družino in socialne podpore.
 • Posameznih ali družinsko svetovanje.
Kliknite tukaj za nakup Anabolični steroidi


 

  Categories

 

  Related Post

 

  Recent Post