Istoria Steroizi Anabolizanţi


Istoria steroizi anabolizanţi

De la crearea lor la începutul anilor 1930, steroizi au fost lăudat pentru eficacitatea lor de către utilizatori, dezbătut peste siguranţa lor de personalul medical, scos în afara legii de sport organele, făcut ilegale de guverne şi demonizat de presa si opinia publica de conducere.

Dar în ciuda steroizi istorie bine mediatizat, controversat, puţini oameni ştiu cu adevărat o mulţime despre ceea ce aceste substanţe sunt, cum funcţionează şi cum utilizarea lor a ajuns să fie o controversă în sport astăzi.

Androgen steroizi anabolizanti sunt substante care provoca muschii si alte trasaturi masculine hormonale să crească şi să dezvolte dincolo de ceea ce ar natural organismul dezvolta pe cont propriu. Termenul anabolic se referă la acumularea de ţesut în celule. Termenul androgen se referă la producerea de caracteristici de sex masculin, cum ar fi muschii mari, o voce profundă şi părul de pe corp.

click aici pentru a cumpara steroizi anabolizanţi

Istoria Steroizi Anabolizanţi

De-a lungul istoriei, multe culturi au folosit o varietate de substanţe au crezut pentru a face oamenii mai puternic, mai virale sau chiar mai curajos în luptă. Corn de rinocer, rechin dinte şi alte diverse pulberi şi extracte au fost gândit pentru a îmbunătăţi puterea şi capacitatea. Acesta a fost, probabil, studiul unor aceste culturi antice utiliza testiculelor animale că oamenii de ştiinţă modernă a condus la descoperirea de steroizi.

Prima cercetare serioasă în crearea de steroizi anabolizanti a început în anii 1930 de chimistul German Adolf Butenandt, care a izolat androstenone hormonul masculin de mii de litri de urina. Ca urmare a succesului de acele Experimentele timpurii cu androstenone, mai multe echipe de oameni de ştiinţă, susţinută de companiile farmaceutice, a lucrat pentru a sintetiza mai puternic testosteron, hormonul masculin.

Până în 1939, Comunitatea ştiinţifică din lume a fost deja efectuarea studiilor umane asupra efectelor de injectarea de testosteron şi Premiul Nobel în acel an a fost oferit Butenandt şi un alt om de ştiinţă, Leopold Ruzicka, pentru munca lor cu testosteron. Din păcate pentru Butenandt, naziştii nu ar permite-l pentru a accepta onoarea.

click aici pentru a cumpara steroizi anabolizanţi

În timpul experimentelor 1940 şi 1950 cu steroizi au continuat şi utilizarea sa extins printre sportivi şi constructori organism, în special în ţările Uniunii Sovietice şi din blocul răsăritean. Dominaţia copleşitoare de aceste ţări în evenimente de haltere la Jocurile Olimpice din 1952, vi se solicită SUA Olimpice de echipa medic Dr. John Ziegler să începe emiterea steroizi pentru sportivii lui.

Dr. Ziegler recrutat ajutorul chimiștilor să dezvolte un compus care ar obţine aceleaşi rezultate pentru puterea de constructii ca steroizi de ţările din blocul răsăritean, dar cu mai putine efecte secundare. Rezultatul a fost aprobat de FDA prima Dianabol steroizi, adriana Dbol.

Studii asupra efectelor Dianabol şi alţi compuşi steroizi anabolici farmaceutice pentru următorii 30 de ani sa dovedit a fi incompatibile şi în unele cazuri, complet incompetent. În timp ce unele studii ar punct la efecte secundare periculoase de utilizarea de steroizi, altii ar face se pare complet benigne.

Un astfel de studiu efectuate în 1972 a arătat steroizi anabolizanţi ca având puţin la nici un efect asupra organismului, deoarece pacienţii care au fost dat un placebo a arătat diferit de rezultate decât cei care au primit doze reale de steroizi. Rezultatele acestui studiu au fost citate pe scară largă faptul ca timp de aproape două decenii, în ciuda faptului că studiul numai utilizate doze mici de steroizi în oameni şi a avut zero controlul asupra acestor aspecte, dieta, greutatea sau sănătatea subiecţilor implicaţi.

click aici pentru a cumpara steroizi anabolizanţi

De anii 1960 şi 1970, utilizarea de steroizi de sportivilor olimpici se solicită interdicţia utilizării sale. Un studiu de membru al Facultăţii BYU şi lumea fostul deținător pentru discus Jay Sylvester, a arătat că peste 68 la sută de sportivi de la 1972 Jocurile Olimpice au fost folosind sau a folosit steroizi.

Şi, în 1976, Germania de Est creat controverse cu piesa femeii sale şi echipele de înot când s-a descoperit că lor întreb fete (aşa cum au ajuns să fie cunoscut) au fost luaţi steroizi oferită acestora de către Formatori lor, care le-a spus au fost vitamine. Utilizarea grele de steroizi la aceste jocuri create noi reguli şi proceduri de testare pentru sportivilor olimpici. Totuşi, adesea de testare s-a dovedit a fi nesigure şi sportivi detectarea evitarea găsit lor steroizi utiliza uşor.

În acelaşi timp utilizarea de steroizi a fost fiind condamnat de Jocurile Olimpice, alte sporturi de cifre şi chiar şi staruri de cinema au fost utilizării sale populare. Organismul în creştere constructii industrie, alimentată de imagini de la Hollywood ca Arnold Schwarzeneger Conan Barbarul făcut şold aspect musculos şi steroizi pe scară largă a devenit căutat după de sportivi amatori, pentru prima dată.

In sport profesionale, utilizarea de steroizi a fost, de asemenea, în creştere, în special în cazul în care dimensiunea şi puterea sunt esenţiale pentru a eficienţei un jucător de fotbal. Dar la fel ca în sport olimpic, backlash de la utilizarea de steroizi în sport profesionist solicită organizaţiilor minciună NFL şi NBA să adopte norme anti-steroizi şi de screening pentru jucători pentru a încerca şi să păstreze utilizarea lor din aceste sport.

click aici pentru a cumpara steroizi anabolizanţi

În 1991, guvernul a intervenit şi a făcut steroizi unei substanțe reglementate de programul III, a face non-prescrise posesia şi distribuirea lor ilegală şi se pedepseşte de amenzi şi de închisoare. Publice backlash de la utilizarea de steroizi a continuat să crească pe parcursul anilor 1990, alimentată de rapoarte de dopaj scandaluri în America de amuzament Major League Baseball. Ca rapoartele de baseball mai mari stele folosind steroizi a venit la lumină în presă, lumea învăţat mai multe despre utilizarea de steroizi şi formele sale multe noi.

Astăzi, steroizi au luat pe noi forme. Nu mai cunoscute ca doar roids, Arnolds, pumpers, Hamale de stivă şi suc de stradă nume de ieri pe DBol şi alte substanţe pe bază de testosteron astăzi steroizi au luat pe titluri mai sofisticate precum amelioratori de performanţă şi de hormon de creştere uman.

Ca mai multe ştiinţă este pus în crearea de aceşti compuşi noi, de testare pentru a asigura că sportivii profesionişti nu sunt stoarse a devenit mai problematică.

Pentru că steroizi sunt eficiente în ceea ce fac ei, poate fi un urcuş de lupta pentru sport şi societate în general pentru a reglementa complet şi de a opri utilizarea lor. Mai multe persoane sunt educaţi pe riscurile şi utilizarea corectă, cu toate acestea, mai sigure lor utilizarea de steroizi va deveni.

click aici pentru a cumpara steroizi anabolizanţi


 

  Categories

 

  Related Post

 

  Recent Post