Historia Av Anabola Steroider


Historia av anabola steroider

Sedan starten i början av 1930-talet, har steroider lovordats för sin effektivitet av användare, debatteras över deras säkerhet av medicinsk personal, förbjöds av idrottens styrande organ, gjort olagliga regeringar och demoniseras av pressen och allmänheten.

Men trots steroider omskrivna, kontroversiella historia, få människor vet mycket om vilka dessa ämnen är, hur de fungerar och hur deras bruk kom att bli en tvist i dagens sport.

Anabola androgena steroider är ämnen som orsakar muskler och andra manliga hormonella drag att växa och utvecklas bortom vad kroppen naturligt skulle utveckla på egen hand. Termen anabola avser ackumulering av vävnad i celler. Termen androgena avser producerar manliga egenskaper, som stora muskler, en djup röst och kroppshår.

Klicka här för att köpa anabola steroider

Historia Av Anabola Steroider

Genom historien har många kulturer använt en mängd olika ämnen som de trodde för att göra män starkare, mer viral eller ännu modigare i strid. Noshörningshorn, haj tand och andra olika pulver och extrakt har alla varit tänkt att förbättra styrka och förmåga. Det var förmodligen studiet av vissa dessa forntida kulturer använder djur testiklar som ledde moderna forskare till upptäckten av steroider.

Den första allvarliga forskningen om skapandet av anabola steroider började på 1930-talet av tyska kemisten Adolf Butenandt, som isolerade det manliga hormonet androstenon från tusentals liter urin. Efter framgången med dessa tidiga experiment med androstenon arbetade flera grupper av forskare, backas upp av läkemedelsföretag, för att syntetisera det mer kraftfull manliga hormonet testosteron.

Av 1939, världens vetenskapliga samfundet var redan utför mänskliga försök på effekterna injicerat testosteron och Nobelpriset år erbjöds Butenandt och en annan forskare, Leopold Ruzicka, för deras arbete med testosteron. Tyvärr för Butenandt, inte skulle nazisterna tillåta honom att acceptera äran.

Klicka här för att köpa anabola steroider

Under 1940- och 1950-talet experimenten med steroider fortsatte och dess användning ökat bland idrottsmän och kroppsbyggare, särskilt i Sovjetunionen och östblocket. Överväldigande dominans av dessa länder i tyngdlyftning händelser i olympiska spelen 1952, snabb US Olympic Team läkare Dr John Ziegler att börja utfärda steroider till hans idrottare.

Dr Ziegler rekryterade hjälp av kemister att utveckla en förening som skulle uppnå samma resultat för styrka byggnad som östblocket länder steroider men med färre biverkningar. Resultatet blev den första FDA godkända steroid Dianabol, aka Dbol.

Studier om effekterna av Dianabol och andra farmaceutiska anabola steroider föreningar för de kommande 30 åren visat sig vara inkonsekvent och i vissa fall helt inkompetent. Medan vissa studier pekar på de farliga biverkningarna av steroider använda, gör andra det verkar helt godartade.

En sådan studie 1972 visade anabola steroider som har liten eller ingen effekt på kroppen eftersom patienter som var givna placebo visade inte annorlunda resultat än de som fick riktiga doser av steroider. Resultaten av denna studie angavs ofta som faktum i nästan två decennier, trots att studien endast används låga doser av steroider i människor och hade noll kontroll över sådana aspekter som kost, vikt eller hälsa av ämnena som är inblandade.

Klicka här för att köpa anabola steroider

Av 1960- och 1970-talet föranledde steroid användning av olympiska idrottare förbudet för dess användning. En studie av BYU fakultetsmedlem och före detta världsrekordhållare för diskus Jay Sylvester, visade att över 68 procent av idrottarna på 1972 OS använde eller hade använt steroider.

Och 1976, östra Tyskland ytterligare skapat kontroverser med dess kvinnors spår och simma lag när det upptäcktes att deras Wonder Girls (som de kom att bli känd) tog steroider ges till dem av deras lärare som sa till dem att de var vitaminer. Tunga användning av steroider vid dessa spel skapade nya regler och provningsförfaranden för olympiska idrottare. Dock använda ofta testning visade sig vara otillförlitliga och idrottare fann att undvika upptäckt av deras steroid lätt.

Samtidigt steroid användas fördömdes av de olympiska spelen, andra sport siffror och även filmstjärnor var gör dess användning populär. Den växande kroppen Byggnadsbransch, drivet av Hollywood bilder som Arnold Schwarzeneger Conan barbaren gjorde muscled titt höften och steroider blev allmänt eftertraktade av amatöridrottare för första gången.

I professionell sport var steroider också på uppgång, särskilt i fotboll där storlek och styrka är avgörande för en spelares effektivitet. Men precis som i Olympic sports, ombeds motreaktion till steroid användning i professionell sport organisationer lögn NFL och NBA att anta anti steroid regler och screening för spelare att försöka hålla sin användning av dessa sporter.

Klicka här för att köpa anabola steroider

1991 regeringen klev in och gjorde steroider ett schema III kontrollerat ämne, vilket gör deras icke-föreskrivna besittning och distribution olagligt och straffbart med böter och fängelsestraff. Offentliga motreaktion till steroider använda fortsatte att växa under hela 1990-talet, drivet av rapporter om dopning skandaler i Amerikas tidsfördriv Major League Baseball. Som rapporter om baseball's största stjärnor med steroider uppdagades i pressen, världen lärt mig mer om steroider och dess många nya former.

Idag, har steroider antagit nya former. Inte längre kallas bara roids, Arvid, pumpers, staplare och juice gatunamn i går 's DBol och andra testosteron-baserade ämnen dagens steroider har tagit på mer sofistikerade titlar som prestationshöjande och humant tillväxthormon.

Som mer vetenskap tas i skapandet av dessa nya föreningar, blivit tester för att kontrollera att elitidrottare inte är juiced mer och mer problematiskt.

Eftersom steroider är effektiva i vad de gör, kan det vara en motvind för sport och samhället i allmänhet att reglera och stoppa deras användning. Ju fler människor utbildas om riskerna och korrekt användning, dock en säkrare användning av steroider kommer att bli.

Klicka här för att köpa anabola steroider


 

  Categories

 

  Related Post

 

  Recent Post