Ghid De Terapie Post Ciclu


Lua steroizi determină intens modificări în echilibrul hormonal al organismului. Deşi efectele dorite poate fi pozitiv pentru construirea musculare şi pierderea de grăsime, există multe efecte secundare negative care pot, şi va apar.

După un ciclu de steroizi, utilizatorii ar trebui să se pregătească pentru a combate efectele nedorite de ceea ce se numeşte o terapie Post ciclu de planificare.

click aici pentru a cumpara steroizi anabolizanţi

Ghid De Terapie Post Ciclu

Pentru a înţelege nevoia şi planul corect un succes Post ciclu terapie, noi trebuie să înţelegem mai întâi ceea ce se întâmplă atunci când organismul ia din steroizi anabolizanţi.

Atunci când organismul ia în exces de testosteron, ea produce excesul de estrogen pentru a ajunge la un echilibru. Atunci când aportul de testosteron este suspendat, estrogen excesul va provoca utilizator nedorite caracteristici precum sân creşterii.

Anabolizante, de asemenea, tind să închidă organismului producerea de testosteron natural pentru o perioada extinsa de timp, astfel încât efectele de estrogen suplimentare în organism merge să lucreze fără protecţie naturală a organismului de testosteron propriu în creştere.

Ce înseamnă acest lucru este că chiar dacă restul, o dietă bună şi corectă greutate de formare va ajuta organismul recupera de la steroizi, o buna post-ciclu-terapie cel mai probabil necesită luarea de medicamente auxiliare pentru a aduce organismului nivelurilor de hormoni înapoi la normal.

click aici pentru a cumpara steroizi anabolizanţi

Cea mai bună apărare împotriva nedorite estrogen din organism este, în mod ironic, prin luarea de estrogen. Acelaşi mod că organismul creează estrogen când acolo o creștere de testosteron, anabolizanti, organismul va, de asemenea, stimula testosteron atunci când se adaugă estrogen.

Dar cum putem evita nedorite efecte estrogenice ca sanii şi retenţie de apă? De a lua o formă specială de estrogen numit Selective Estrogen Receptor modulatoare (SERMs). SERMS sunt proiectate pentru a adăuga estrogen a organismului încă blocaţi site-uri receptorilor în celulele care ar stimula efectele nedorite de estrogen.

Cele două cele mai des utilizate tipuri de SERMs pe piaţă sunt clomifen citrat şi Temoxifen. Aceste medicamente sunt de obicei luate în timpul ultimele câteva săptămâni a unui ciclu de steroizi anabolizanţi şi a continuat timp de câteva săptămâni pentru a stimula productia de testosteron din testicule. Având una sau ambele dintre aceste medicamente va reduce considerabil efecte estrogenice de un ciclu de steroizi.

Pe langa efectul estrogenice de testosteron, luând, de asemenea, există un alt efect nedorit care trebuie să fie abordate în PCT efectul catabolice.

click aici pentru a cumpara steroizi anabolizanţi

Steroizi anabolizanţi de lucru de a face muschii păstrează azot şi aminoacizi blocurile de tesut muscular. Din păcate, corp ii place tesutul muscular este deja şi, prin urmare, menţine un echilibru între o stare anabolic, sau construirea musculare, şi o stare catabolice, sau de diminuare a musculare.

Steroizi anabolizanţi funcţionează prin blocarea receptorilor în tesutul muscular, care ia în cortizol chimice care cauzeaza organismului de stat catabolice. Pentru a combate acest lucru, organismul produce mai mult de site-uri receptorilor care ia în cortizol si atunci când utilizarea de steroizi este întrerupt, aceste site-uri suplimentare distruge ravagii pe câştigurile pe care le-aţi servitoare în timpul dumneavoastră steroizi ciclu. Un bun PCT va include suprimarea cortizolului, cum ar fi B-Androstenetriol, compuși 7-hidroxi-DHEA sau similare.

SERMs şi suprimarea cortizolului, există multe alte substanţe naturale a organismului de recuperare de la cicluri de steroizi anabolizanţi şi efectele lor secundare. Sunt produse pentru a ajuta cu toxicitate hepatică, disfuncţie erectilă, căderea părului şi o serie de alte probleme care pot veni în timpul unui ciclu.

Cu toate acestea, prin menţinerea unui plan PCT simplu, acesta va fi mai uşor de identificat care produse sunt de lucru şi cele care nu sunt, astfel încât păstrarea lista de medicamente PCT scurta vă va oferi o şansă mai bună de a găsi un plan de succes, care funcţionează pentru tine.

click aici pentru a cumpara steroizi anabolizanţi


 

  Categories

 

  Related Post

 

  Recent Post