Exerciţii Abdominale


Exercitii abdominale sunt una din cea mai tare, şi încă, cele mai controversate subiecte în industria de fitness şi de a exercita. Sute de gadget-uri ab, trucuri, şi maşini de exerciţiu au inundat piața pentru oamenii care caută pentru abdominals mai sexy şi mai plat, că sexy six-pack abs apariţia că toată lumea caută.

Problema este că cele mai multe dintre exercitii abdominale, care sunt recomandate peste tot pe internet şi reviste, etc, nu sunt neapărat cea mai bună metodă pentru a obţine că apariţia de şase-pack abs.

click aici pentru a cumpara steroizi anabolizanţi (oficial)

Exerciţii Abdominale

Prima dată şi în rând, aspectul cel mai important pentru mare caută şase pack abdominale este pierde grăsime burtă suplimentare care le acoperă până. Pentru a fi sincer, majoritatea oamenilor au deja decente dedesubt abdominale, încă şase-abs Pack sunt pur şi simplu acoperite de toate acest extra lăsător stomac grăsime.

În loc de concentrându-se atât de mult pe exercitii abdominale pentru a face stomac mai plat şi mai mult ca un şase-Pack, veţi pierde grasime mai mult concentrându-se cea mai mare parte de timp de formare cu combinaţii speciale de mare intensitate corporale, multi-comune exerciţii. Cele mai bune exercitii pentru a pierde această grăsime abdominală sunt exerciţii care lucra porţiuni mai mari ale corpului la o dată.

Exerciţii care lucra grupele musculare mari de la picioare, superior şi inferior spate, şi piept da cel mai mare metabolice bang pentru cât investiţi în pierderea de grăsime abdominală. Combinarea acestor tipuri de exerciţii multi-comune de mare intensitate mare super-set, tri-set, sau circuit de moda vă oferă cel mai mare de ardere a grasimilor si metabolismul creşterea răspuns la antrenamentele.

click aici pentru a cumpara steroizi anabolizanţi (oficial)

Şi că este unul dintre cele mai bine păstrate secrete pentru plat sexy abdominale care sunt de fapt vizibil ca un pachet de şase!

Acum cand vine vorba de exerciţii abdominale specifice, o altă greşeală pe care majoritatea oamenilor fac este mindlessly departe de pompare cu sute de abdomene si alte exercitii de lipsite de sens abs care abia dau dumneavoastră abdominali mult rezistenţă pentru a lucra împotriva.

Dacă doriţi pentru a dezvolta de fapt dumneavoastră abdominali cât mai bună posibil, nu pierdeţi timpul cu exerciţii care le puteţi face mai mult de 20 sau 25 repetari … înseamnă că ai cu siguranta nu fac un exerciţiu care asigura suficienta rezistenta la abs. exerciţii care vă oferi rezistenţă suficient pentru a te în intervalul 6-15 rep per set lucrări mare pentru abs.

În general, mai mare rezistenta exerciţii abdominale care să ofere un stimulent mult mai mare pentru abs veni sub formă de exerciţii care implică ridicarea/ondulatoare picioare și pelvis fie în sus sau spre interior mai aproape la portbagaj.

click aici pentru a cumpara steroizi anabolizanţi (oficial)

Câteva exemple mare de aceste mai mare rezistenta exerciţii abdominale sunt agăţat ridică piciorul sau creste genunchi folosind un "pelvine buclat sus", sau un exerciţiu ca minciuna tirant şold. De multe ori, aceeaşi oameni care pot face 50 sau 100 de abdomene, nu poate termina chiar mai mult de 2 sau 3 corect executat agăţat picior ridică.

Dacă doriţi cu adevărat mai stransa abdominals mai plat, care arata ca un şase-Pack, amintiţi-vă că pierde această grăsime burtă suplimentare este factorul cel mai important. De asemenea, atunci când vine vorba de exerciţii abdominale specifice, întotdeauna Amintiţi-vă mai mare rezistenta exerciţii care implică ondulatoare/ridicarea picioarelor şi a pelvisului în sus sau spre interior sunt ceea ce se dezvoltă abs cât mai bună posibil.

Pentru a descoperi peste 27 mai mult pierderea de grăsime abdominală şi secretele-stimularea metabolismului, du-te la exercitii abdominale & stomac grăsime-pierdere secretele pentru a descărca gratuit un raport dezvăluie strategiile de super-macră.

click aici pentru a cumpara steroizi anabolizanţi (oficial)


 

  Categories

 

  Related Post

 

  Recent Post