Cele Mai Bune Steroizi Anabolizanti Pentru A Creşte Puterea


Care sunt steroizi anabolici?

Cele Mai Bune Steroizi Anabolizanti Pentru A Creşte PutereaSteroizi anabolizanti sunt substante sintetice similare cu testosteron, hormonul masculin. Medicii prescriu pentru a trata probleme cum ar fi pubertatea întârziată şi alte probleme medicale care determina organismul să facă cantităţi foarte mici de testosteron.

Steroizi face muschii mai mari şi oase mai puternice. Ele pot provoca, de asemenea pubertate să înceapă şi pot ajuta nişte băieţi care au o tulburare genetică să crească mai mult în mod normal.

Steroizi anabolizanţi pot fi luate ca o pilula, ca o lovitură într-un muşchi, sau ca un gel sau crema frecat pe piele.

Medicamente steroizi anabolici comune includ fluoxymesterone (cum ar fi Halotestin) şi Nandrolon (precum Durabolin). În Statele Unite, aveţi nevoie de o reţetă pentru a obţine orice steroizi anabolizanţi. Steroizi anabolizanţi ilegale sunt cele care oameni obţine fără prescripţie medicală de un medic.

Unii oameni iau suplimente dietetice legale care au anumite hormoni steroizi, de asemenea, făcute de organismul uman. Un astfel de supliment este dehydroepiandrosteron (DHEA). Corpul poate transforma DHEA în alte hormoni steroizi, inclusiv de testosteron, estrogen, şi cortizol.

Oameni l utilizaţi pentru a încerca a face muschii lor mai mare. Dacă aceste produse de fapt nu a fost dovedit. Dar dacă le luaţi în cantităţi mari, ele pot provoca aceleaşi efecte secundare ca steroizi anabolizanţi.

Click aici pentru a cumpara steroizi anabolizanţi

De ce unii oameni folosesc steroizi anabolizanţi fără prescripţie medicală?

Unii tineri folosi ilegal anabolic steroizi pentru a reduce grăsime corporală, obţine mai mare muşchii şi creşte puterea. Ei folosesc medicamente, deoarece acestea sunt încercarea de a îmbunătăţi cât de bine se juca sport sau cum arata.

Doza de steroizi anabolizanti ilegale este de 10-100 ori mai mare decât doza un medic prescrie pentru probleme medicale. Oamenii folosesc adesea mai multe dintre aceste medicamente ilegale în acelaşi timp.

Aceasta se numeşte stivuire. Sau pot lua droguri într-un ciclu de nici un medicament pentru o doză mare, pe o perioadă de săptămâni sau luni. Aceasta se numeşte pyramiding.

Crezând că steroizi anabolizanţi poate îmbunătăţi competitivitatea şi performanţă, neinformat sau gresite sportivi, uneori, încurajată de antrenori sau parintilor, abuzul de aceste medicamente pentru a construi musculare masa, promovarea agresivitatea şi creşterea greutăţii corporale.

Unii sportivi frecvent ia steroizi anabolizanţi două sau mai multe împreună, orale sau injectabile tipuri de amestecare, şi, uneori, adăugarea altor medicamente, stimulente, analgezice, hormoni de crestere sau.

Sportivul crede că diferite medicamente va produce mai mare dimensiune puterea sau musculare decât folosind doar un singur medicament. Ceea ce nu ştiu, sau alege să ignore, este deteriorarea corpului care abuzul de aceste medicamente pot provoca.

Click aici pentru a cumpara steroizi anabolizanţi

Cele Mai Bune Steroizi Anabolizanti Pentru A Creşte Puterea

Ce probleme poate folosind ilegal steroizi anabolizanţi provoca?

Steroizi anabolizanţi poate provoca efecte secundare grave. Unele dintre aceste efecte pot fi permanente.

La barbati, steroizi anabolizanţi poate:

 • Reducerea numărului de spermatozoizi.
 • Micsora testiculelor.
 • Cauza să nu fi capabil de a copiilor tatal.
 • Marire sani.

La femei, steroizi anabolizanţi poate:

 • Creşte părul de pe corp.
 • Face pielea aspră.
 • Micşora dimensiunea sanilor.
 • Marire clitorisul.
 • Aprofundarea vocea.

În ambele bărbaţi şi femei, poate provoca steroizi anabolizanti:

 • Tensiune arterială ridicată, atac de cord sau accident vascular cerebral.
 • Niveluri mai ridicate de colesterol rau (LDL) şi niveluri mai scăzute ale colesterolului bun (HDL).
 • Boli de ficat şi cancer de ficat, eventual. Şansa de aceste probleme este mai mare atunci când steroizi sunt luate ca o pilula.
 • Tenul gras, acnee şi căderea părului de sex masculin-model.
 • Infecţii ale pielii, care pot deveni grave în cazul în care medicamentul a fost tentată cu bacterii.
 • Iritabilitate, furie, agresivitate, violenta, necontrolate de mare energie (manie), convingeri false (iluzii), si dependenta.

Tineri care iau steroizi anabolizanţi ilegale sunt la risc pentru aceleaşi probleme ca adulţi care le folosesc. De asemenea, creşterea oaselor în tineri poate opri înainte de a fi completă. Tinerii nu pot ajunge la inaltimea complet adulţi lui sau a ei.

Oamenii care folosesc steroizi anabolizanţi pe bază de rutină pot avea simptome de retragere atunci când acestea să încetaţi să luaţi-le. Simptomele includ având depresie, fiind extrem de obosit, şi nici o dorinta de a mânca.

Click aici pentru a cumpara steroizi anabolizanţi

Cum este identificat abuzul de steroizi anabolici?

Cele Mai Bune Steroizi Anabolizanti Pentru A Creşte PutereaMedicul dumneavoastră vă poate pune întrebări despre activităţile de fitness şi ce tipuri de suplimente alimentare şi alte substanţe utilizaţi. Medicul poate face o fizice examen şi ordinea de urină şi teste de sânge.

Cum este tratată steroizi anabolici?

Tratament pentru abuzul de steroizi anabolizanti nu a fost studiat de mult. Medicii recomanda de obicei:

 • Tratament într-un program care include medicamente pentru simptome de sevraj şi alte probleme de sănătate.
 • Familia şi asistenţă socială.
 • Consiliere individual sau familial.
Click aici pentru a cumpara steroizi anabolizanţi


 

  Categories

 

  Related Post

 

  Recent Post