Bästa Steroider För Att öka Styrka


Vad är anabola steroider?

Bästa Steroider För Att öka StyrkaAnabola steroider är syntetiska ämnen som liknar det manliga hormon testosteron. Läkare förskriva dem för att behandla problem som försenad pubertet och andra medicinska problem som orsakar kroppen att göra mycket låga belopp av testosteron.

Steroider gör större muskler och ben starkare. De kan också orsaka puberteten att starta och kan hjälpa några pojkar som har en genetisk sjukdom att växa mer normalt.

Anabola steroider kan tas som ett piller, som ett skott i en muskel, eller som en gel eller kräm gnuggade på huden.

Vanliga Anabol steroid läkemedel inkluderar fluoxymesterone (till exempel Halotestin) och nandrolon (till exempel Durabolin). I Förenta staterna behöver du ett recept för att få någon Anabol steroid. Illegala steroider är de som människor får utan läkarrecept.

Vissa människor tar lagliga kosttillskott som har vissa steroidhormoner som också gjorts av den mänskliga kroppen. Ett sådant tillägg är dehydroepiandrosteron (DHEA). Kroppen kan omvandla DHEA till andra steroidhormoner, kortisol, testosteron och östrogen.

Människor använder den att göra musklerna större. Om sådana produkter verkligen fungerar har inte bevisats. Men om du tar dem i stora mängder, kan de orsaka samma biverkningar som anabola steroider.

Klicka här för att köpa anabola steroider

Varför har vissa människor använder anabola steroider utan recept?

Några unga använder illegala steroider att lägre kroppsfett, få större muskler och öka styrkan. De använder droger eftersom de försöker att förbättra hur bra de spelar sport eller hur de ser ut.

Dosen av olagliga anabola steroider är 10 till 100 gånger högre än den dos som en läkare ordinerar för medicinska problem. Människor använder ofta mer än en av dessa illegala droger samtidigt.

Detta kallas stapling. Eller de kan ta droger i en cykel från ingen drog till en hög dos under en period av veckor till månader. Detta kallas pyramiding.

Att tro att anabola steroider kan förbättra konkurrenskraften och prestanda, okunniga eller missriktad idrottare, ibland uppmuntras av coacher eller föräldrar, missbruka dessa läkemedel för att bygga muskelmassa, främja aggressivitet och öka kroppsvikten.

Vissa idrottsmän tar ofta två eller flera anabola steroider tillsammans blanda muntliga och/eller injicerbara typer, och ibland lägga andra droger, som stimulantia, smärtstillande eller tillväxthormoner.

Idrottaren anser att olika droger kommer att producera större styrka eller muskel storlek än med bara en drog. Vad de inte vet, eller väljer att ignorera, är det organ som missbruk av dessa läkemedel kan orsaka skador.

Klicka här för att köpa anabola steroider

Bästa Steroider För Att öka Styrka

Vilka problem kan använda illegala steroider orsak?

Anabola steroider kan orsaka allvarliga biverkningar. Några av dessa effekter kan vara permanent.

Hos män kan anabola steroider:

 • Minska spermieantal.
 • Krympa testiklarna.
 • Leda till att du inte ska kunna far barn.
 • Förstora brösten.

Hos kvinnor kan anabola steroider:

 • Öka kroppshår.
 • Gör huden grov.
 • Minska storleken på brösten.
 • Förstora klitoris.
 • Fördjupa röst.

Hos både män och kvinnor, kan anabola steroider orsaka:

 • Högt blodtryck, hjärtinfarkt eller stroke.
 • Högre nivåerna av dåligt kolesterol (LDL) och lägre nivåer av goda kolesterolet (HDL).
 • Leversjukdom och eventuellt levercancer. Risken för dessa problem är högre när steroider tas som ett piller.
 • Fet hy, akne och manligt håravfall.
 • Hudinfektioner som kan bli allvarliga om drogen var behäftat med bakterier.
 • Irritabilitet, ilska, aggression, våld, okontrollerade hög energi (mani), falska övertygelser (vanföreställningar) och missbruk.

Unga som tar illegala steroider är i riskzonen för samma problem som vuxna som använder dem. Även slutar bentillväxt hos unga innan den är klar. Unga kanske inte når sin fulla vuxna höjd.

Personer som använder anabola steroider rutinmässigt kan ha abstinenssymtom när de slutar ta dem. Symtomen är att ha depression, att vara extremt trött och har ingen lust att äta.

Klicka här för att köpa anabola steroider

Hur identifieras anabola steroider missbruk?

Bästa Steroider För Att öka StyrkaDin läkare kan ställa frågor om din fitnessaktiviteter och vilka typer av kosttillskott och andra ämnen du använder. Läkaren kan göra en fysisk examen och ordning urin och blodprover.

Hur behandlas anabola steroider?

Behandling för missbruk av anabola steroider har inte studerats mycket. Läkare råda brukar:

 • Behandling i ett program som innehåller läkemedel för abstinensbesvär och andra hälsoproblem.
 • Familj och socialt stöd.
 • Enskild eller familj rådgivning.
Klicka här för att köpa anabola steroider


 

  Categories

 

  Related Post

 

  Recent Post