Първи стъпки за изграждане на тялото


Сте решили да започнете културизъм. Така че имате собствените си очаквания за това как ще бъде и какво ще получите. Може да бъде вашата основна цел е просто да се отървем от нежеланите мазнини, за да изглеждат по-привлекателни и по-млади?

Или сте заинтересовани в конкурентни Културизъм? Този спорт – Културизъм – е добро за всички.

Ето няколко точки, преди да започнете

 • Бъдете реалисти-Задайте вашите цели и да ги следват. За да видите значителни промени в сила и маса отнема време, вероятно два-три месеца, но постоянство и всеотдайност е това, което трябва.
 • Не е програма, която е точно за всички. Обучение всеки човек има различна мотивация, желания и генетичния потенциал, и всеки трябва да направи своя корекции в пускането заедно на определена програма.
 • Вие трябва да се консултират си лекар, ако сте над 40 или са имали някаква предишна нараняване или увреждане.
Щракнете тук, за да закупите анаболни стероиди

Първи стъпки за изграждане на тялото

Тук е рутинна за начинаещи:

2. успоредка спадове:

Това упражнение работи на трицепс и гърдите мускули, включващ предна delts. Използвайте малко по-широк от раменете ширина сцепление. Опитайте се да направите 3-5 набори от 15 пълен reps. Ако ви постно твърде далеч напред той се превръща в повече от гръдния кош упражнения. Ако държите тялото от Наклонената най-напред тя работи повече трицепс.

3. коремни преси:

Докато лежеше на пода, поставете краката си на стената, така че-ниски крака форма около 90-градусов ъгъл с краката си горната и краката си горната част образува ъгъл от 90 градуса с торса. Поставете ръцете си в гърдите или отстрани на главата си и запази тази позиция по време на упражняване. Допълва себе си използвайки силата на корема. Тъй като горната част на тялото започва да се издигне от пода, концентрат на усилията в си корема, отколкото на колко високо можете да отидете. Направете 3 серии от колкото се може повече повторения, колкото можете.

Щракнете тук, за да закупите анаболни стероиди

Останалите около пет дни след първата тренировка. Отколкото можете да тренирате два пъти в седмицата. Продължава обучението по този начин 2-3 седмици или повече (в зависимост от собствените си чувства)

Когато почувствате, че е време да се направи повече, можете да добавите светлина тегло мряна клякам преди първото упражнение. Светлина тегло означава, че можете лесно да завършите набор от 15 reps. 2-3 определя в началото на по-горе споменати рутинни ще бъдат добри. Също така можете да добавите мряна лежи пресата за вашия гръден мускул развитие. 2 комплекта от 15 повторения ще бъде достатъчно. Можете да го направите, вместо спадове или пред тях.

 1. Клякам
 2. Чин-фирми или рецепция дръпне Даунс
 3. Пейка преса
 4. Дипове
 5. Коремни преси

Продължи тази практика по време на 3-4 седмици и след това добавете повече упражнения: Бицепс къдрици (след пейка преса), военни натиснете, теле повдига, свива и разделяне на части от тялото на обучение за 2 дни.

 1. Клякам 2 x 12
 2. Пейка натиснете 2 x 15
 3. Чин-фирми 2 x Макс
 4. Мряна бицепс къдря 2 x 12
 5. Проблеми 3 x Макс

Ден 2:

Щракнете тук, за да закупите анаболни стероиди

Бележки:

 • Тренировката не трябва да бъде по-дълъг от един час.
 • Яжте 5-6 хранения на ден.
 • Сън поне 8 часа.
 • Ако се чувствате болка в мускулите или ставите, вземете таблетка аспирин или ибупрофен, което ще намали неприятни усещания. Но ако болката настоява – спрете за обучение и се консултирайте с вашия лекар веднага.

Първи стъпки за изграждане на тялото


 

  Categories

 

  Related Post

 

  Recent Post