Гарциния Камбоджа странични ефекти


Хората са бушуващ около Гарциния Камбоджа, екстракта от тропически плодове, които е трябвало да помогне на хората да започват да губят тегло почти веднага. Обратна връзка показва, че тя работи, но там е доста малко говори за странични ефекти.

Въпреки че някои казват, че те го вземат и страдат няма последици за здравето на всички, има други, които настояват, че то има странични ефекти и дори да отидете до размера на не го препоръчва. Какви са фактите? Нека да погледнем.

Щракнете тук, за да купуват Гарциния Камбоджа (официален)

Гарциния Камбоджа странични ефекти

Гарциния Камбоджа странични ефектиЕкстракт от Гарциния Камбоджа се прави от плодовете на едно дърво със същото име, което расте в тропическите части на Азия. Кората на плода е екстракт; след като тя се е отлепил, тя се изсушава и след това излекувани за съхранение. Роден в земите, в които Гарциния Камбоджа расте хората го използвате редовно да направите месни и рибни ястия по-вкусно, и тя се използва за лечение на някои заболявания.

Въпросът на ума си точно сега е най-вероятно как тези хора използват екстракт без странични ефекти, и това е справедливо. Да започнем с това вие трябва да помните търговски процес, който отива в подготовката нещо, което трябва да има срок на годност. Когато местните жители на Южна Азия смила Камбоджа кори за собствена употреба, те просто малко смила за лична употреба.

Търговска цел това е една съвсем различна история. Екстрактът трябва да бъде получена в големи количества и те трябва да се пазят от става лошо използване на химикали. Производителят използва химикали, той се чувства най-добре е-там е наистина няма стандарт и там е малко регламент.

Може това да е причината някои от марките, които се доближават от източника имат репутация за странични ефекти? Мислете за това като храна в стопанството, в сравнение с храна в затвора. Храната в затвора не може да ви убие, но ние всички сме наясно от възбуждане на ток да ядат органични-свежо можем да си го, здравословен е то за нашето потребление.

Освен това, тестове на различни марки на Камбоджа показват, че някои от тях имат по-малко от 20 % или 30 % от активната съставка за загуба на тегло, което е необходимо (HCA), което означава, че те са най-вероятно синтетично подготвени от различни химикали.

Щракнете тук, за да купуват Гарциния Камбоджа (официален)

Какви са точните странични ефекти, които хората са съобщили

Най-често срещаните Гарциния Камбоджа странични ефекти са:

  • Леко главоболие
  • Слаб обрив
  • Изпражнения мастни, а понякога и диария
  • Безпокойство и липсата на сън

Важно е да се разбере всеки един от тези странични ефекти. Леко главоболие се срещат в първите няколко дни, защото тялото ви изпитва такава голяма промяна-главоболия са обща реакция на промените. Екстракт от Гарциния Камбоджа те кара да се чувстват напълно, което означава, че ям много по-малко, отколкото тялото се използва за. Най-много хора съобщават, че главоболието спре след няколко дни; в здрави възрастни те трябва да.

Слаб обрив не е било съобщено от тези, които използват законни марки, но те са съобщили мазни изпражнения и има много добро обяснение за това. Гарциния Камбоджа работи отчасти чрез намаляване на количеството на мазнините, които се абсорбират от червата в тялото. Тази мазнина се елиминира като изпражненията и по този начин чувството, че червата движения са различни.

Безпокойство и липсата на сън често се съобщава от тези, които не упражняват, и те са в резултат на твърде много енергия в тялото преди лягане. Част от захранването си енергия идва от мазнини. Когато започнете да приемате Гарциния Камбоджа, започнат да се хранят по-малко, и това, което ядеш е лишен от мазнини.

Тялото ви ще усети че енергийни доставки са застрашени и той ще започне да положат повече усилия за преодоляване на съществуващите мазнини в енергия. Резултатът е, че ако не работите, вие не сте достатъчно уморен да заспи лесно.

Щракнете тук, за да купуват Гарциния Камбоджа (официален)

Гарциния Камбоджа странични ефекти

Гарциния Камбоджа доза

Не можем да говорим за странични ефекти, без да споменава дозата. Текущата Препоръчителни суми на пазара, всички се предположи, че лицето, което отнема на екстракта ще бъде над 18-годишна възраст, така че е препоръчително, че някой по-млад от които трябва да се намери различен метод за отслабване.

Въпреки че няма никаква конкретна доза, лабораторни изследвания показва, че здрави възрастни може да отнеме 2800 милиграма на HCA на ден и са безопасни. За загуба на тегло това се счита за високо; Можете да загубите тегло успешно като се 1500 милиграма в дози от 500 милиграма.

Докато прекалено пълните хора могат да бъдат изкушени да дозировката, не се препоръчва; в повечето случаи затлъстяване с други условия, които може да бъде засилена чрез прекомерна дози.

Гарциния Камбоджа предупреждения

Това каза, има хора, които не трябва да приемат Гарциния Камбоджа екстракт:

  • Бременни жени и кърмещи майки са сред тях; изследвания върху това е на съществуващ.
  • Някой с всяка форма на деменция трябва да не го използвате на всички-изглежда за насърчаване на симптомите.
  • Хората, които са на понижаващи холестерола лекарства трябва или; може да има реакция.
  • Диабетици са предупредени да не го използвате, тъй като тя може да намали кръвната захар изведнъж.
  • По принцип ако страдате от заболяване, което изисква непрекъснато лечение, консултирайте с вашия лекар преди да опитате Гарциния Камбоджа.
Щракнете тук, за да купуват Гарциния Камбоджа (официален)

Избор на Гарциния Камбоджа марки

Не е възможно да сочи към една марка и казват, че това е най-добрият, но можем да ви кажем как да пазаруват умен. Първо погледнете размера на екстракт, който е в марката. Ако не е над 50 %, не е много ефективна.

Освен това гледам за марки, че 100 % пълнител свободен. Пълнител е химикали. Вие също трябва да погледнем за марки, които предоставят повече от 400 милиграма във всяко хапче. Марки обикновено осигуряват на пазара на качеството чрез предлагане на 100 %, без въпроси попита, парите обратно гаранция така че внимавай за това както и.

Гарциния Камбоджа странични ефекти


 

  Categories

 

  Related Post

 

  Recent Post